Reviews


5 stars after 94 reviews
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wederom niet zo warm heel jammer 12/15/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten.. was bijna klaar bij t ophalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd, en de eten was lekker warm en heerlijk. 12/4/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer héérlijk. Goed warm en de bezorger was ook heel vriendelijk. 11/26/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg de aantallen niet ingevuld . Het eten was heerlijk goed verzorgd . 11/8/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd! 11/6/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker en vriendelijk 11/5/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 11/3/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de pizza was top alleen jammer dat ze frietjes verl eerder waren voorbereid waardoor we naast een super verse pizza slappe ijskoude friet kregen 10/23/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker 10/1/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een bezorgtijd van 85 minuten om 13:30 uur is eigenlijk te lang voor een snelle lunch. Zelf afhalen is 3x sneller, zeker als de bestelling niet direct compleet uitgeleverd wordt. Gelukkig werd het na één telefoontje alsnog uitgeleverd, maar de vreugde van een gezamenlijke traktatie was er toen wel al vanaf. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben hier meerdere keren besteld. Goede porties en het was lekker. 9/9/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kom toch met grote regelmaat eten halen. Eten altijd top. Iedereen altijd vriendelijk :-) Echter ik woon 100 meter buiten bezorggebied. Ik zou graag ook willen kunnen kiezen om te laten bezorgen, bijvoorbeeld als ik met grote groep thuis ben. Zou fijn zijn als er dan bezorgd kan worden. 9/6/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de patat slap en koud 9/3/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekker zoals altijd. Dit keer waren jullie mijn colatje vergeten :(. Had haast dus had geen tijd om te bellen. Volgende keer erbij doen graag! 9/2/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg waren de extra ingredienten niet op de pizza's gedaan. Verder waren ze heerlijk 8/6/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer héérlijk en nog goed heet. Alleen was de bezorger een beetje chagrijnig . 8/6/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde wat langer dat het bezorgd werd maar smaakte dan ook nog lekkerder! 8/2/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer heerlijk en netjes bezorgd. Helaas hebben jullie de.opmerking niet gelezen en hadden de pizza's wel sla en de durum wel uien terwijl ik dat had aangegeven dat te laten. Volgende keer beter. 7/22/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima 7/14/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Eethuis Lageveld 5 stars after 94 reviews
Eethuis Lageveld