Reviews


5 stars after 87 reviews
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zij leveren altijd goeie kwaliteit!! 8/2/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang, de pizza was lauw net als de kapsalon. Het vlees van de kapsalon viel tegen, zat veel spek in. 8/1/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker ❤️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en lekker eten. 7/16/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website makkelijk om te bestellen en bezorging was netjes op tijd 7/12/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We ordered 4 pizzas and instead of a vegetarian pizza we got a seafood one. The pizza were tasty and warm. 6/25/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Behalve de prijs is alles oké 6/18/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten snelle bezorging 6/6/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Portie mag groter This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gegeten en vlot thuis bezorgd. 5/13/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service! Heerlijke Turkse pizza we hebben er van genoten. 5/11/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer vers klaargemaakt dus supper lekker. Bezorging is snel dus alle gerechten komen goed warm aan. Top! 5/3/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en lekker gegeten. Bezorgtijden aangehouden zoals was vermeld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zo als altijd!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heb 3x kleine kapsalon besteld. Wat een zielig klein bakje product voor een hoop geld! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke kip pizza pollo. Vers en snel bezorgd. 4/9/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allerbeste turkse pizza's die ik ken Broodjes zijn ook echt lekker Schone winkel en als ik bestel is ook altijd snel bezorgd 3/29/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, helaas duurde het erg lang voor het bezorgd werd. Wel heel lief een fles cola gehad als goedmakertje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 3/25/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten zou hooguit 45 min. na de besteltijd worden geleverd. Dit liep echter nog met 35 min. uit. 3/25/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Samen met kids heerlijk gegeten. 3/7/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste x koud geleverd gelukkig vrij snel nieuw maar in ons idee waren de turkse pizza's veel te zout 2/17/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak was heerlijk maar de pizza was aan de deksel van de doos geplakt en de patat was slap vochtig. Dat laatste waarschijnlijk door de wat langere afstand. 2/12/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers. Bezorging altijd snel en warm. Ik bestel graag bij jullie! 2/12/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s weer! Super snelle bezorging 2/12/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
makkelijk besteld, snel bezorgd en heerlijk gegeten!!! 1/25/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers weer en heerlijke smaak. Snel bezorgd! 1/18/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was koud 1/13/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en alles was mooi op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is goed maar thuis bleek dat we de verkeerde pizza hadden gehad. Echt jammer 12/29/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
telefonisch niet bereikbaar 12/27/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, eten was alleen niet lekker en enorme buikpijn ervan gehad. Ik zou niet opnieuw bestellen. 12/20/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een broodje kipfilet besteld, maar kreeg een broodje kipdoner mee. Kwam ik pas bij thuiskomst achter. En ondanks het ruim van te voren aangeven dat ik mijn bestelling om half 6 zou komen ophalen, heb ik alsnog ruim 20 min moeten wachten op een verkeerde bestelling. 12/17/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wederom niet zo warm heel jammer 12/15/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten.. was bijna klaar bij t ophalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd, en de eten was lekker warm en heerlijk. 12/4/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer héérlijk. Goed warm en de bezorger was ook heel vriendelijk. 11/26/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2021
Lage Veld Parijsplein 12 0703939333
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg de aantallen niet ingevuld . Het eten was heerlijk goed verzorgd . 11/8/2021
Eethuis Lageveld 5 stars after 87 reviews
Eethuis Lageveld